Kapsalon Lideke in Gieten: voor knippen zonder afspraak

Kapsalon Lideke in Gieten is dé kapsalon voor knippen zonder afspraak. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt wanneer het u uitkomt. Kapsalon Lideke is een betaalbare salon en dankzij de allround haarstylisten staan kwaliteit en service voorop. We knippen en kleuren mannen, vrouwen en kinderen in een gemoedelijke sfeer. Kapsalon Lideke is dan ook een salon waar u zich zeker thuis zult voelen. U kunt bij ons terecht voor wassen, knippen en föhnen, maar ook voor kleuren, permanenten, watergolven en stylen. Daarnaast helpen wij u ook graag aan het perfecte bruidskapsel met bijbehorende make-up, het epileren van de wenkbrauwen en het verven van uw wimpers. Kortom: een scala aan mogelijkheden om de juiste look te krijgen. Wees welkom bij Kapsalon Lideke in Gieten.

Kapsalon Lideke in Gieten werkt uitsluitend met Eugene Perma

Kapsalon Lideke in Gieten gebruikt uitsluitend de producten van Eugene Perma. In samenwerking met dit merk hebben we een zeer uitgebreid assortiment samengesteld. Voor zowel mannen als vrouwen bieden we producten in de categorieën kleuring, verzorging en styling. Eugena Perma is een kappersmerk uit Frankrijk en wordt in de kapperswereld veelvuldig gebruikt. De producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn dus goed betaalbaar voor thuisgebruik. Graag adviseren we u over de juiste producten in onze kapsalon in Gieten.

Wees welkom bij Kapsalon Lideke in Gieten

Bent u niet in staat om onze kapsalon in Gieten te bezoeken? Dan bieden we ook de mogelijkheid om u thuis te knippen, indien u in de buurt woont! Voor de uitgebreide behandelingen kunnen we u eventueel ook ophalen en weer terugbrengen. Het hele team van Kapsalon Lideke verwelkomt u graag in onze kapsalon in Gieten.