Welkom bij Kapsalon Lideke in Gieten, vlakbij Annen

Kapsalon Lideke is al sinds 1998 een kapsalon voor dames, heren en kinderen vlakbij Annen. Het kappersteam van Kapsalon Lideke bestaat uit volledig geschoolde hairstylisten. Het handige aan Kapsalon Lideke is dat u voor knippen geen afspraak hoeft te maken. U kunt dus bij ons terecht wanneer het u uitkomt! En terwijl u wacht, bieden wij u een heerlijk kopje koffie of thee aan. Kleuren of permanenten is wel op afspraak. En heeft u een feestje ’s avonds? Dan vinden wij het ook geen probleem als u een afspraak maakt. Kapsalon Lideke is een betaalbare en kwalitatieve salon dat tegen een speciaal tarief ook kinderen knipt. Wees welkom bij Kapsalon Lideke nabij Annen!

Kapsalon Lideke bij Annen: knippen, kleuren, permanenten en bruidskapsels

Kapsalon Lideke is gevestigd aan de Schoolstraat 16 in Gieten, vlakbij Annen. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo verzorgen wij onder andere:

  • wassen, knippen, föhnen
  • kleuren
  • permanenten en watergolven
  • bruidskapsels en bruidsmake-up

Nieuw kapsel? Stap binnen bij Kapsalon Lideke vlakbij Annen

Wilt u een totaal nieuwe coupe? Een frisse herfst- of zomergloed? Of alleen even bijknippen? Loop dan eens binnen in onze kapsalon. Dankzij de vele trainingen in onze eigen salon blijven wij continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarmode. We gaan mee met de laatste trends en adviseren u graag over het juiste model of de juiste kleur. De kappers van Kapsalon Lideke in de omgeving van Annen helpen u graag aan het droomkapsel dat u wenst.